registrovat | přihlásit se
vyhledat rss

Zbrojováci si užili další vítězství a opět se přiblížili Lize. Naopak Žižkov se přiblížil pádu do ČFL

úterý, 12.04.2022 - přejít do komentářů
/titleImg/zbrojovaci-si-uzili-dalsi-vitezstvi-a-opet-se-priblizili-lize-naopak-zizkov-se-priblizil-padu-do-cfl/4/9942.jpg?width=570

FB ZBROJOVÁCI:

První místo v tabulce, tradiční soupeř, tradiční čas výkopu a hlavně další zápas ZBROJOVKY! Co víc si může přát člověk, mezi jehož koníčky nepatří chatička, kde už to stejně zná, ale radši tráví svůj volný čas tím nejlepším způsobem? Odpověď je jasná, no teda pro 80 fanatiků rozhodně! Tento výjezd měl vše - zábavu, párty, fanatismus, výhru, pěkné počasí :-). Jen ten počet výjezďáků mohl být lepší. Ale co, zábava se dá dělat v jakémkoliv množství a někdy i méně může být "více".

V den zápasu se brzo ráno schází přibližně dvacítka nedospavců na hlavním nádraží. Nutno podotknout, že až na pana Jindřicha nevypadá nikdo tak, jako by zrovna vyšel z Tabáku. To hodnotím pozitivně. Po cestě vlakem se popíjí nějaké to pivečko a cesta rychle utíká. Vše za dobré nálady obsazenstva. Po příjezdu do Prahy se nás ujímají pánové z pražské pořádkové jednotky, kteří nás (v od dost větší početní přesile) doprovází až na stadion. Pověsíme vlajky, občerstvíme se, počkáme na "autovýjezďáky" a jdeme hučet.

Support je celý zápas na poměrně dobré úrovni. Stojíme bok po boku, tak jak to má být. Narozdíl od počasí (chvílu slunko, chvílu sníh s dešťěm) je support celý zápas konzistentní. Díky všem! Navštívit nás přijel i jeden známý taxikář a náš kamarád z Austrie Vídeň, snad v Praze sehnal nějké ty kočky na brigádu!

Co napsat k fotbalu? Nevím... V televizi jste to asi viděli lépe. Můžeme snad vyzdvihnout výkon celého týmu v čele s brankářem Berkovcem, který má třetí vychytanou nulu v řadě!

Po konci zápasu proběhne tradiční děkovačka a s pocitem krásně strávené neděle vyrážíme směr Brno. Škoda je vždy akorát toho pondělí. Hlavně po takových výletech.

-Ultras Brno-

Autor: redakce

AC Sparta PrahaFK TepliceZbrojovka BrnoFK Viktoria Žižkov

clbanner



Videa

Bad Blue Boys protestují proti Mamičům


další videa >
Vlajkonosi.cz
Pojeď i ty do Budějovic podpořit Lvíčata! 08.10.2021

Pojeď i ty do Budějovic podpořit Lvíčata!


VLAJKONOŠI v Chomutově 15.11.2019

VLAJKONOŠI v Chomutově


Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova! 09.11.2019

Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova!

více na www.vlajkonosi.cz>
Groundhopping.cz
BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou na Millwall aneb když vás chorál 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou na Millwall aneb když vás chorál "No one likes us", posléze (možná až otravně) provází až do příletu domů...


Návštěva 3. ligy v německém Zwickau. 21.01.2023

Návštěva 3. ligy v německém Zwickau.


Oslavy 100 let klubu v Ostravě se povedly na výbornou! 13.07.2022

Oslavy 100 let klubu v Ostravě se povedly na výbornou!

více na www.groundhopping.cz>
clbanner
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace