registrovat | přihlásit se
vyhledat rss

V Brně přesunuli kotel - Zbrojováci změnu vítají

z domova sobota, 08.08.2020 - přejít do komentářů
Konec stěhování kotle při rizikových zápasech! Kotel Zbrojovky bude na eMku.
/titleImg/v-brne-presunuli-kotel-zbrojovaci-zmenu-vitaji/4/9483.jpg?width=570

Zástupci klubu absolvovali finální schůzku s představiteli bezpečnostních složek ohledně režimu pro prvoligové zápasy. Výsledkem tohoto jednání je přesun „kotle“ aktivních fanoušků do dolní části sektoru M.

Jádro fanoušků doposud fandilo ze sektoru L. Klubu se tím podařilo dosáhnout kompromisu, kdy aktivní fanoušci zůstanou na kryté tribuně a zároveň co nejblíže středu hrací plochy, což zaručuje optimální atmosféru.

Zbrojovákům, kteří si již zakoupili permanentku do sektoru L a chtějí být mezi aktivními fanoušky, bude umožněn bezproblémový přesun mezi sektory. Totéž v opačném gardu platí pro ty, kteří mají permanentku do sektoru M a z jakéhokoliv důvodu jim přesun „kotle“ do tohoto sektoru nevyhovuje.

Na poradě bylo ze strany bezpečnostních složek taktéž garantováno, že tento přesun je definitivní. Jinak řečeno ani na rizikové zápasy skupiny C nebude nutné „kotel“ přesouvat“. A stejně tak na tyto rizikové zápasy pravděpodobně nedojde k uzavření části přilehlých ulic, jak bývalo zvykem v minulých letech.

REAKCE OS ZBROJOVÁCI

Podařila se skvělá věc. Od nové sezóny budeme mít kotel v jiném sektoru, v sektoru M. Již několikrát v minulosti se stalo, že náš pobyt v sektoru L jsme na rizikové zápasy být nemohli, vznikaly bojkoty a vlastně celkově bylo nepříjemné, že na nejlepší zápasy jsme nemohli být klasicky po střechou a fandit jak umíme nejlépe. To se ovšem tímto přesunem změní.

Po domluvě s klubem se přesouváme tedy do sektoru M (o jeden sektor vedle dál od středu hřiště). Zůstáváme tak tedy pod střechou a HLAVNĚ již nehrozí žádné nesmyslné přesuny do jiných částí stadionu. Klub se včera domluvil s bezpečnostními složkami a nic už nebude nikdy bránit tomu vytvářet atmosféru Zbrojováků na všech utkáních z jednoho místa.

Děkujeme klubu, že stál při nás!

Autor: VíťaB

clbanner



Videa

Bad Blue Boys protestují proti Mamičům


další videa >
Vlajkonosi.cz
Pojeď i ty do Budějovic podpořit Lvíčata! 08.10.2021

Pojeď i ty do Budějovic podpořit Lvíčata!


VLAJKONOŠI v Chomutově 15.11.2019

VLAJKONOŠI v Chomutově


Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova! 09.11.2019

Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova!

více na www.vlajkonosi.cz>
Groundhopping.cz
BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou na Millwall aneb když vás chorál 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou na Millwall aneb když vás chorál "No one likes us", posléze (možná až otravně) provází až do příletu domů...


Návštěva 3. ligy v německém Zwickau. 21.01.2023

Návštěva 3. ligy v německém Zwickau.


Oslavy 100 let klubu v Ostravě se povedly na výbornou! 13.07.2022

Oslavy 100 let klubu v Ostravě se povedly na výbornou!

více na www.groundhopping.cz>
clbanner
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace