registrovat | přihlásit se
vyhledat rss

Ševci pomáhají: Pro trojčátka vybrali 30.000 Kč!

z domova pátek, 25.12.2020 - přejít do komentářů
Ševci před Štědrým dnem podpořili trojčátka, kterým přisvítili pyrotechnikou
/titleImg/sevci-pomahaji-pro-trojcatka-vybrali-30000-kc/4/9657.jpg?width=570

Fanoušci Zlína pořádali před vánocemi sbírku, která nakonec vynesla 30.000 Kč. Peníze, které budou využity ne rehabilitaci dětí, před štědrým dnem předali rodině trojčátek. Kromě toho malým holčičkám i přisvítili pyrem...

FB Ultras Zlín (23. prosince 20:25)
Dneškem vyvrcholila naše akce "Sbírka pro trojčátka", z celého srdce děkujeme všem štědrým dárcům, kteří se podíleli na akci, jak darováním příspěvků na účet, tak i dražbami hokejky a dresu a konečně i nákupem roušek. Další dík posíláme do obou kabin. Rodince Hráčkových jsme předali neuvěřitelných 30 000 Kč a i díky našemu příspěvku holčičky budou moci navštívit neurorehabilitační pobyt v Piešťanech, který je obrovsky posouvá kupředu. Součástí návštěvy bylo i milé popovídání s rodiči, velmi obdivujeme jejich bojovnost a pracovitost, denně se holčičkám usilovně věnují. Odpoledne jsme zakončili pyro show, která byla velkým zážitkem pro celou rodinu.

Jak to začalo...

Sbírka pro trojčátka
My, fanoušci hokejového a fotbalového Zlína, jsme se rozhodli, že bychom rádi podpořili rodinu, jejíž osud nás oslovil a i velmi zasáhl. Ti, kteří jste se zúčastnili Benefičního fotbalového utkání na Baťově 25. 12. 2019 pořádaného odchovancem Zlína Jakubem Jugasem, tento příběh již znáte a těm ostatním bychom ho rádi povyprávěli.
Jelikož nyní nám současná doba plná omezení nedovoluje uspořádat jakoukoliv sportovní benefiční akci, rádi bychom pomohli alespoň virtuálně a vybrali peníze tam, kde se domníváme, že jsou nejvíce potřeba.
Příběh holčiček očima maminky Hany Hráčkové: V únoru 2017 se nám předčasně narodila trojčátka – holčičky Viktorka, Amálka a Žofinka. Holčičky se narodily nečekaně v pátém měsíci těhotenství a přinesly si na svět řadu vážných zdravotních obtíží. Po narození byly díky zdravotním komplikacím rozvezeny do různých neonatologických center na Moravě. Prošly si řadou operací a trvalo 8,5 měsíce, než jsme byli všichni pohromadě doma. Od té doby stále bojujeme.
Holčičky budou mít v únoru 4 roky. Bohužel ani jedna nechodí. Jedna leze, dvě se zatím plazí, ale my neztrácíme naději. Každý den pravidelně cvičíme. Kdyby nebyla „doba covidová“, tak bychom pravidelně jezdili na rehabilitace a také by k nám domů pravidelně jezdila soukromá fyzioterapeutka. Bohužel doba, je jaká je, a veškerá rehabilitace je tak na mamince.
Moc nám pomáhají neurorehabilitace. Protože je potřebujeme všechny tři, jeden 14 denní pobyt nás vyjde na 200-250 tis., takže je velmi obtížné tolik penízků sehnat. Každý takový pobyt nás neuvěřitelně posune a dává nám naději, že se na ty naše nožky jednou postavíme. Děkujeme, že nám pomáháte plnit naše sny.

Autor: Mara

FC Fastav Zlín

clbanner



Videa

Bad Blue Boys protestují proti Mamičům


další videa >
Vlajkonosi.cz
Pojeď i ty do Budějovic podpořit Lvíčata! 08.10.2021

Pojeď i ty do Budějovic podpořit Lvíčata!


VLAJKONOŠI v Chomutově 15.11.2019

VLAJKONOŠI v Chomutově


Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova! 09.11.2019

Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova!

více na www.vlajkonosi.cz>
Groundhopping.cz
BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou na Millwall aneb když vás chorál 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou na Millwall aneb když vás chorál "No one likes us", posléze (možná až otravně) provází až do příletu domů...


Návštěva 3. ligy v německém Zwickau. 21.01.2023

Návštěva 3. ligy v německém Zwickau.


Oslavy 100 let klubu v Ostravě se povedly na výbornou! 13.07.2022

Oslavy 100 let klubu v Ostravě se povedly na výbornou!

více na www.groundhopping.cz>
clbanner
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace