registrovat | přihlásit se
vyhledat rss

Překupníci dostali zákaz vstupu na Letnou!

sobota, 20.06.2020 - přejít do komentářů
Měli být nejvěrnější, ale kšeftovali se vstupenkami, a tak jim klub zakázal vstup!
/titleImg/prekupnici-dostali-zakaz-vstupu-na-letnou/4/9443.jpg?width=570

V pohárovém zápase mezi Spartou a Plzní se na tribuny letenského stadionu měli dostat jen ti nejvěrnější fanoušci. Vedení Sparty proto vstupenky přednostně nabídlo majitelům permanentek, kteří do nucené přestávky nechyběli ani na jednom domácím zápase. Navíc zadarmo, protože symbolických 5 korun byl manipulační poplatek prodejní sítě.

Bohužel i mezi nejvěrnějšími příznivci se našli spekulanti, kteří nabízeli vstupenky na prodej a rozhodně ne za manipulační poplatek. 

„Předpokládáme, že kdo lístek získá, chce zápas po dlouhé pauze opravdu vidět. Vstupenky samozřejmě nejsou určeny k dalšímu přeprodeji," komentuje situaci Ondřej Kasík, ředitel komunikace Sparty.

V případech těchto permanentkářů dojde k zneplatnění permanentní vstupenky na aktuální ročník, což v praxi znamená, že se nebudou moci zapojit do distribuce na zbývající utkání Sparty v této sezoně. Zároveň jim byl udělen roční zákaz vstupu do Generali Česká pojišťovna Areny.

"Sparta nechce, aby se slušní a poctiví fanoušci, kterým se nepodaří sehnat vstupenky oficiální cestou, stávali obětí podobných spekulantů. Přeprodávání vstupenek výslovně zakazují naše obchodní podmínky a apelujeme na všechny fanoušky, aby přeprodávání vstupenek nepodporovali a nekupovali je tímto způsobem," zdůrazňuje letenský klub, který spekulantům vystavil stopku.

Autor: Piotr

clbanner



Videa

Bad Blue Boys protestují proti Mamičům


další videa >
Vlajkonosi.cz
Pojeď i ty do Budějovic podpořit Lvíčata! 08.10.2021

Pojeď i ty do Budějovic podpořit Lvíčata!


VLAJKONOŠI v Chomutově 15.11.2019

VLAJKONOŠI v Chomutově


Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova! 09.11.2019

Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova!

více na www.vlajkonosi.cz>
Groundhopping.cz
BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou na Millwall aneb když vás chorál 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou na Millwall aneb když vás chorál "No one likes us", posléze (možná až otravně) provází až do příletu domů...


Návštěva 3. ligy v německém Zwickau. 21.01.2023

Návštěva 3. ligy v německém Zwickau.


Oslavy 100 let klubu v Ostravě se povedly na výbornou! 13.07.2022

Oslavy 100 let klubu v Ostravě se povedly na výbornou!

více na www.groundhopping.cz>
clbanner
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace