registrovat | přihlásit se
vyhledat rss

Football Factory 69 vyjde již 1. prosince

Football Factory čtvrtek, 26.11.2020 - přejít do komentářů
Poslední číslo fanatické literatury tohoto kalendářního roku je tady!
/titleImg/football-factory-69-vyjde-jiz-1-prosince/4/9644.jpg?width=570

Dříve, než se pustíme do zevrubného představování obsahu Vás chceme informovat o změnách, které Football Factory od posledního vydání prodělal. Ta první je znatelná už na první pohled, když změnou prošla téměř celá grafická stránka magazínu. K rošádě došlo také v obsazení redakce. Rozloučili jsme se s Proktorem, kterému bychom chtěli tímto poděkovat. Do týmu naopak přibyl člověk, jenž se přes deset let podílel na chodu klubového zinu v Ostravě, šéfredaktor supporters.cz a solidní kontakt jsme konečně našli i na Slovensku. Tímto stavem se však nechceme nechat ukolébat a rádi uvítáme kolem sebe další spolupracovníky. Bota nás tlačí především v oblasti hokeje a nižších soutěží. 


Předobjednávka na www.ULTRASSHOP.cz


Nyní už ke vzpomínanému obsahu. Rozhodli jsme se ještě více zaměřit na tuzemskou soutěž. Vrátili jsme se proto k osvědčenému souhrnu kol, kde vždy vypíchneme to nejzajímavější z jednotlivých zápasů. V podobném duchu je vedena i rubrika "Krátce ze Slovenska", kde jsou však vypíchnuty jen ty zajímavější zápasy. Následují klasické zápasové reporty, kde Vás neochudíme třeba o pohledy obou táborů v ulicích živého derby Zlín – Slovácko. Navštívíme například také Hodolany, kde místní svůj tým povzbuzovali zpoza plotu. Článek navíc doplní autorské, nikde jinde publikované, fotografie. 

Chybět nebude ani hokejové okénko, kde nakoukneme do Budějovic. Novou sekcí v zinu je kategorie "street art", kde se podíváme, jak si své město k obrazu svému zkrášlili fanatici Prostějova. Chybět nebude ani představování polské scény, kde si tentokrát vezmeme na paškál hned 23 týmů z jednoho vojvodství. Těšit se také můžete na rozhovor s fanoušky Baníku Most. To, ale ještě mnohem více, naleznete na, pro náš magazín rekordních, osmaosmdesáti stranách nejnovějšího vydání, které bude v prodeji od 1. 12. 2020!

Předobjednávat můžete již nyní na www.ULTRASSHOP.cz - pokud si zakoupíte samotný zin, tak můžete využít odeslání za 39,- Kč jako Obyčejné psaní dle podmínek České Pošty.

Od úterý pak bude možné zin objednat rovněž na www.SUPPORTER.cz

Autor: oo

clbanner



Videa

Bad Blue Boys protestují proti Mamičům


další videa >
Vlajkonosi.cz
Pojeď i ty do Budějovic podpořit Lvíčata! 08.10.2021

Pojeď i ty do Budějovic podpořit Lvíčata!


VLAJKONOŠI v Chomutově 15.11.2019

VLAJKONOŠI v Chomutově


Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova! 09.11.2019

Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova!

více na www.vlajkonosi.cz>
Groundhopping.cz
BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou na Millwall aneb když vás chorál 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou na Millwall aneb když vás chorál "No one likes us", posléze (možná až otravně) provází až do příletu domů...


Návštěva 3. ligy v německém Zwickau. 21.01.2023

Návštěva 3. ligy v německém Zwickau.


Oslavy 100 let klubu v Ostravě se povedly na výbornou! 13.07.2022

Oslavy 100 let klubu v Ostravě se povedly na výbornou!

více na www.groundhopping.cz>
clbanner
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace