registrovat | přihlásit se
vyhledat rss

Fanoušci Karviné před stadionem i s ohňostrojem

blog fanoušků pátek, 25.12.2020 - přejít do komentářů
Třicítka fanatiků přišla na poslední zápas a oslavila 100 let fotbalu v Karviné...
/titleImg/fanousci-karvine-pred-stadionem-i-s-ohnostrojem/4/9660.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Den před Vánoci se shromáždila u stadionu v Ráji zhruba třicítka fanatiků, aby povzbuzovali hráče alespoň za stadionem. Jeden nadšenec dokonce s sebou přinesl štafle, které mu mohli fanoušci ze "zadních řad" pouze závidět. Tentokrát máme při sobě i jeden menší buben s paličkou. 

Začátek utkání byl hlavně z naší strany tragický a tak po poločase Pardubice s jedním gólem nejspíš zaslouženě vedly. I přesto převažuje dobrá nálada. Skupina u tribuny B jde dokoupit rumy, skupina u cukrárny se fotí. Ve druhém poločase naší fotbalisté přidávají, avšak to stále na gól nestačí. My se proto rozhodujeme změnit taktiku a odpal připravených dvou kompaktních ohňostrojů připravujeme už na 72. minutu namísto předem domluvené 90. s nadějí, že by to hráče mohlo spíš nakopnout. Bohužel to se nestalo a ba naopak inkasujeme druhý gól, k našemu neštěstí zrovna ve chvílí, kdy nad rájeckým stadionem začínají lítat červené ohně. O jeden kompakt se postarali fanoušci z pivnice Brno a druhý jsme zakoupili z choreofondu (díky všem, kteří přispíváte! 🙂 ). Ohňostrojem jsme chtěli oslavit jubileum 100 let fotbalu v Karviné, poděkovat za povedenou podzimní část sezóny a symbolicky zakončit rok 2020. Ve zbytku utkání gól nepadl a tak Pardubice vítězí 2:0. Při odchodu do šaten týmu hlasitě děkujeme a odpalujeme zelený dým a stroboskopy. I když všechno utichne a stadionové světla postupně zhasínají, většina zůstává u stadionu a zpívá improvizované chorály. Po čase se rozcházíme a Pardubice tak po výhře na našem stadionu alespoň odjíždí s polepeným autobusem 🚌.

Městský fotbalový klub OKD Karviná

clbanner



Videa

Bad Blue Boys protestují proti Mamičům


další videa >
Vlajkonosi.cz
Pojeď i ty do Budějovic podpořit Lvíčata! 08.10.2021

Pojeď i ty do Budějovic podpořit Lvíčata!


VLAJKONOŠI v Chomutově 15.11.2019

VLAJKONOŠI v Chomutově


Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova! 09.11.2019

Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova!

více na www.vlajkonosi.cz>
Groundhopping.cz
BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou na Millwall aneb když vás chorál 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou na Millwall aneb když vás chorál "No one likes us", posléze (možná až otravně) provází až do příletu domů...


Návštěva 3. ligy v německém Zwickau. 21.01.2023

Návštěva 3. ligy v německém Zwickau.


Oslavy 100 let klubu v Ostravě se povedly na výbornou! 13.07.2022

Oslavy 100 let klubu v Ostravě se povedly na výbornou!

více na www.groundhopping.cz>
clbanner
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace