registrovat | přihlásit se
vyhledat rss

Chebská brigáda oznámila svůj konec

pátek, 27.08.2021 - přejít do komentářů
Fanclub FCB z Chebu v minulém týdnu přišel o své vlajky ve prospěch Slavie...
/titleImg/chebska-brigada-oznamila-svuj-konec/4/9778.jpg?width=570

Chebská Brigáda byla od roku 2003 aktivní výjezdovou skupinou, která se pravidelně objevovala po boku fanoušků ostravského Baníku převážně při výjezdech. Po posledních událostech nyní skupina oznámila svůj konec.

V roce 2003 byla založena fanouškovská skupina Chebská brigáda. Za svou dobu působnosti byla Chebská brigáda aktivní výjezdovou skupinou na zápasech FCB, podporovala chebský Union a jako skupina vystupovala také na chuligánské scéně až do roku 2014. Po dobu osmnácti let se zde vystřídala řada fanouškovských generací a z chuligánské skupiny se stal spíše fanclub FCB.

Po posledních událostech v našich řadách si uvědomujeme, jak moc jsme narušili vztahy mezi fanoušky Chebu a Ostravy. Víme, že s činností skupiny již nemá smysl pokračovat a tímto oznamujeme po osmnácti letech její konec. Ostudu, kterou jsme ztrátou vlajek způsobili nejen Chebské brigádě, ale také fanouškům Baníku, se budeme snažit napravit.

Prohlášení předcházel incident, který se stal před zápasem Baníku Ostrava na Slavii, kdy fanclub Baníku z Chebu přišel o své vlajky.

FB HOOLIGANS.INFO: Před zápas Slavie Praha s Baníkem Ostrava přichází o své vlajky fanclub Baníku z Chebu. Kořist si připisují chuligáni Zagłębie Sosnowiec + Czuwaj Przemyśl + Slavia Praha.

Autor: Maxx

clbanner



Videa

Bad Blue Boys protestují proti Mamičům


další videa >
Vlajkonosi.cz
Pojeď i ty do Budějovic podpořit Lvíčata! 08.10.2021

Pojeď i ty do Budějovic podpořit Lvíčata!


VLAJKONOŠI v Chomutově 15.11.2019

VLAJKONOŠI v Chomutově


Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova! 09.11.2019

Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova!

více na www.vlajkonosi.cz>
Groundhopping.cz
BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou na Millwall aneb když vás chorál 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou na Millwall aneb když vás chorál "No one likes us", posléze (možná až otravně) provází až do příletu domů...


Návštěva 3. ligy v německém Zwickau. 21.01.2023

Návštěva 3. ligy v německém Zwickau.


Oslavy 100 let klubu v Ostravě se povedly na výbornou! 13.07.2022

Oslavy 100 let klubu v Ostravě se povedly na výbornou!

více na www.groundhopping.cz>
clbanner
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace