registrovat | přihlásit se
vyhledat rss

Bratislavu čeká v sobotu pochod proti islamizaci

z tisku úterý, 16.06.2015 - přejít do komentářů
Jindy nesmiřitelné tábory vyjdou společně do ulic za společný vyšší zájem...
/titleImg/bratislavu-ceka-v-sobotu-pochod-proti-islamizaci/4/6969.jpg?width=570

Již tuto sobotu se v Bratislavě uskuteční občanský protest proti islamizaci Evropy, kterého by se měli účastnit i fotbaloví chuligáni a ultras nejen ze Slovenska, ale i Česka či Polska. Účast na akci přislíbilo na FB profilu, k dnešnímu dni, více jak 8.200 lidí. Akce se uskuteční na Hlavním vlakovém nádraží v Bratislavě v sobotu 20. června od 15:00 hod.

„Masový prílev afrických imigrantov dnes ohrozuje Európu. Ako Slováci, Slovania a Európania preto jednoznačne odmietame, aby hlupáci z Bruselu a europarlamentu svojimi nelogickými rozhodnutiami ničili základy pôvodnej európskej kultúry a prosperity. Podporte spoločne s nami 20.06.2015 občianky protest proti islamizácii Európy, proti diktátu Bruselu. Alternatívna cesta je zoskupenie nespokojných ľudí, ktorí aj keď nemajú jednotné politické názory, spája ich úsilie pozdvihnúť životnú úroveň slovenských občanov,“ stojí v pozvánce události (odkaz zde ).

I když po většinu času stojí fotbaloví chuligáni proti sobě, tak nyní budou pochodovat společně za vyšší společný zájem.

„Nie až inokedy, nie nabudúce! Zem našich predkov nás potrebuje aby mohla byť aj zemou našich potomkov,práve teraz! 20.júna od 15:00 do 18:00hod na Hlavnej stanici v Bratislave sa spoja chuligánske ekipy Slovenska spoločne v jeden šík! Ako bratia budeme spolu stáť proti islamizácii a proti nezmyselnému darovaniu našej krajiny do rúk cudzincov, ktorí utekajú pred vlastnou neschopnosťou do Európy aby ju rozobrali zvnútra. My všetci to musíme zastaviť. Žiadame preto aj všetky dostupné tábory zo Slovenska ako aj zo susedných Čiech (Ultras, Hools, Fans, všetkých) aby prišli podporiť tento vyšší cieľ ktorý sa týka aj ich. Stretnutie prebehne bez násilností, je potrebné sa vyvarovať agentom provokatérom! Ide o budúcnosť nás všetkých! Preto 20.6.2015 od 15:00 do 18:00 hod. Bratislava-Hlavná vlaková stanica,“ stojí v oficiálním oznámení USP.

I když sami hooligans vyzývají ke klidnému průběhu akce s tím, že se účastníci mají vyvarovat jakýmkoliv násilnostem a reakcím na provokace, tak je policie v Bratislavě v permanenci. Ve stejný den a čas se totiž v Bratislavě sejdou i odpůrci rasismu se svojí akcí nazvanou Společně proti nenávisti/Bratislava blokuje.

"Odmítáme, aby diskuzi o přijetí několika stovek utečenců v naší zemi určovali neonacisté. Odmítáme, aby směr této diskuze určovala nenávist, xenofobie, nacionalismus a rasismus,“ píší na oficiální události organizátoři protidemonstrace. K těm se prozatím přihlásila pětistovka lidí.

Autor: Maxx

clbanner



Videa

Bad Blue Boys protestují proti Mamičům


další videa >
Vlajkonosi.cz
Pojeď i ty do Budějovic podpořit Lvíčata! 08.10.2021

Pojeď i ty do Budějovic podpořit Lvíčata!


VLAJKONOŠI v Chomutově 15.11.2019

VLAJKONOŠI v Chomutově


Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova! 09.11.2019

Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova!

více na www.vlajkonosi.cz>
Groundhopping.cz
BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou na Millwall aneb když vás chorál 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou na Millwall aneb když vás chorál "No one likes us", posléze (možná až otravně) provází až do příletu domů...


Návštěva 3. ligy v německém Zwickau. 21.01.2023

Návštěva 3. ligy v německém Zwickau.


Oslavy 100 let klubu v Ostravě se povedly na výbornou! 13.07.2022

Oslavy 100 let klubu v Ostravě se povedly na výbornou!

více na www.groundhopping.cz>
clbanner
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace