registrovat | přihlásit se
vyhledat rss

BLOG: Pokleknout? My se nemáme za co omlouvat!

blog fanoušků čtvrtek, 15.10.2020 - přejít do komentářů
Neměli jsme žádné kolonie a ani nikoho neotročili. Nemáme se za co omlouvat!
/titleImg/blog-pokleknout-my-se-nemame-za-co-omlouvat/4/9612.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Nikdy by mě nenapadlo, že když v Americe nějaký pochybný policista zabije zfetovaného černocha, tak se jednou dočkám toho, že kvůli tomu budou muset pokleknout i čeští fotbalisté, tak jak tomu bylo včera v zápase ve Skotsku.

Pokud čekáte rasistický blog, tak vás zklamu. Je mi úplně ukradené, jestli je člověk černý, bílí, fialový nebo žlutý. V minulosti se na světě děly různé věci, které byly nespravedlivé. I na našem území bychom našli spoustu kontroverzních událostí, které se musely nějak urovnat/ututlat... Kdyby se někdo chtěl bavit nad otázkou vyhoštění německého obyvatelstva po 2. světové válce, tak bych měl rozhodně větší pochopení pro to, jestli některé německé rodiny nemají nárok na odškodnění, protože být Němec neznamená automatický být fašista.

Co se však týče otázky otroctví, tak nevidím jediný důvod, proč bychom se měli omlouvat a poklekat před bídou černochů v USA. Jestli si myslí, že by jim v Africe bylo lépe, klidně se tam můžou vrátit. Ale to je jiná diskuze... Každopádně na rozdíl od Britů jsme totiž nikoho nekolonizovali a neokrádali svou přítomností v jejich zemi. Nevysávali jsme žádné kolonie a ani jsme nikoho neotročili. Proto se my, Češi, nemáme za co omlouvat!

Úplně stejně zle mi je i z celé organizace UEFA. Ohání se tím, že politika na fotbal nepatří. Když však Angličané nastoupili do zápasu s vlčím mákem (připomínka dne veteránů, kteří bojovali ve světových válkách), tak za to dostali trest a dokonce jim bylo vyhrožováno odpočtem bodů, ale poklekávání je v pořádku? Jaký je v tom rozdíl!? 

Před každým zápasem, který pořádá UEFA slýcháme, jak je rasismus špatný, že je potřeba s ním skoncovat! Ale podívejte se na přiloženou fotografii níže, abyste si udělali obrázek, jak tolerantní a multikulturní organizace ta slavná EUFA je. Počet černochů, ve vedení UEFA, byste spočítali na prstech jedné useknuté ruky... Z 19ti členů je tam maximálně jeden „čmoud“! Zameťte si před vlastním prahem! UEFA MAFIA!

Na fotografii výše Výkonný výbor UEFA

Autor: Blog

clbanner



Videa

Bad Blue Boys protestují proti Mamičům


další videa >
Vlajkonosi.cz
Pojeď i ty do Budějovic podpořit Lvíčata! 08.10.2021

Pojeď i ty do Budějovic podpořit Lvíčata!


VLAJKONOŠI v Chomutově 15.11.2019

VLAJKONOŠI v Chomutově


Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova! 09.11.2019

Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova!

více na www.vlajkonosi.cz>
Groundhopping.cz
BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou na Millwall aneb když vás chorál 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou na Millwall aneb když vás chorál "No one likes us", posléze (možná až otravně) provází až do příletu domů...


Návštěva 3. ligy v německém Zwickau. 21.01.2023

Návštěva 3. ligy v německém Zwickau.


Oslavy 100 let klubu v Ostravě se povedly na výbornou! 13.07.2022

Oslavy 100 let klubu v Ostravě se povedly na výbornou!

více na www.groundhopping.cz>
clbanner
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace