registrovat | přihlásit se
vyhledat rss

BLOG: Derby o Sudety s pochodem a pyrem...

blog fanoušků čtvrtek, 02.07.2020 - přejít do komentářů
Tradiční pochod k soupeři okořeněný solidním množstvím pyrotechniky...
/titleImg/blog-derby-o-sudety-s-pochodem-a-pyrem/4/9456.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Rok 2020 byl zatím na zápasy klubů z nižších soutěží velmi chudý, dost týmů neodehrálo ani jediné mistrovské utkání. Proto fanoušci Spartaku Police nad Metují nadšeně přivítali, když klub domluvil přátelský dvojzápas o sud a prase s největším lokálním rivalem z Broumova. 

První utkání se hrálo v Broumově, který je vzdušnou čarou vzdálen zhruba 12 kilometrů, a to znamenalo jediné – na zápas vyrazit pěšky, což je tradice, pokud se zápas hraje v blízkém okolí. Cestou se pochopitelně vypilo nějaké pivo a fandění pak bylo o to výživnější.

Na zápasech proti Broumovu se tradičně zapojují do fandění i ti, kteří obvykle nebývají tak aktivní, a tak se polický Spartak mohl cítit jako doma. Navíc byly použity i světlice, dýmovnice a nechyběla ani argentina, což na této úrovni není úplně obvyklé. O zábavu tedy bylo postaráno a pomohl tomu i atraktivní zápas s konečným výsledkem 6:4 pro Polici, což byla do odvety výborná výchozí pozice. 

Na odvetu byla připravena další zábava v podobě světlic a fandilo se už v klidu a bez nervů, jelikož díky rychlému dvoubrankovému vedení Police se zbytek zápasu stal spíš formalitou a zhruba 500 diváků nakonec vidělo pohodovou výhru Spartaku 4:0.

Autor: Mara

clbanner



Videa

Bad Blue Boys protestují proti Mamičům


další videa >
Vlajkonosi.cz
Pojeď i ty do Budějovic podpořit Lvíčata! 08.10.2021

Pojeď i ty do Budějovic podpořit Lvíčata!


VLAJKONOŠI v Chomutově 15.11.2019

VLAJKONOŠI v Chomutově


Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova! 09.11.2019

Hej, Bando! Ve čtvrtek všichni do Chomutova!

více na www.vlajkonosi.cz>
Groundhopping.cz
BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou na Millwall aneb když vás chorál 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou na Millwall aneb když vás chorál "No one likes us", posléze (možná až otravně) provází až do příletu domů...


Návštěva 3. ligy v německém Zwickau. 21.01.2023

Návštěva 3. ligy v německém Zwickau.


Oslavy 100 let klubu v Ostravě se povedly na výbornou! 13.07.2022

Oslavy 100 let klubu v Ostravě se povedly na výbornou!

více na www.groundhopping.cz>
clbanner
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace